VOOP - ICT in alle eenvoud

VOOP Oosterhout is uw ICT bedrijf met totaal ICT oplossingen in alle eenvoud. Naast internet, systeembeheer en Cloud oplossingen bieden wij met VoIP (Voice Over IP) telefonie mogelijkheden voor bedrijven in de horeca, advocaten- en administratiekantoren en overige dienstverlening om te bellen over het internet. Wilt u gebruik maken van VoIP voor zakelijk gebruik dan bent u van harte welkom om de hulp van VOOP in te schakelen. Wij bieden als totaalleverancier en IT bedrijf, IT diensten en advies zoals:

VoIP bellen zakelijk
VoIP toestellen
ICT infrastructuur
ICT oplossingen zonder zorgen
Beveiliging
Systeembeheer
Cloud backup, service en diensten
Webhosting
Draadloos wifi netwerk aanleggen en beheren
Volledige installatieservice
 

Onze IT-diensten zijn met name interessant voor bedrijven in het midden- en kleinbedrijf die meerdere locaties hebben waartussen regelmatig wordt gecommuniceerd. VOIP telefonie levert in die gevallen tot 60% besparing op de telefoonkosten. Bellen via het internet zorgt voor die besparing. Heeft uw bedrijf een vestiging? Dan is VOIP telefonie 30% goedkoper.

Waarmee kunnen wij u verder helpen?

VoIP is de afkorting van Voice over IP en betekent: bellen via internet. Bepaal je aan- en afwezigheid in en schakel simpel door naar je mobiele telefoon. Zo kunt u klanten snel te woord staan en verder helpen. Dat scheelt in de kosten!

Systeembeheer houdt in dat wij het werk gemakkelijker proberen te maken door schakels geautomatiseerd te late uitvoeren. Wij bieden ICT oplossingen aan dit kan ook via het internet zodat wij u snel op afstand kunnen helpen.

Cloud diensten is het benaderen en opslaan van bestanden op een externe locatie. Wij bieden dit als dienst aan om de bestanden veilig te waarborgen. Wij maken en zetten de backups terug zodat u weer operationeel kunt gaan werken.

Adsl, Vdsl en/of andere mobiele verbinding(en). Wij regelen voor u de beste prijs en kwaliteitsverhouding op het gebied van internet- en telefonie. VOOP Oosterhout biedt telefoonverbindingen aan die voldoet aan uw eisen en wensen.

Onze Klanten