Gegroet Oosterhouters,

[ad_1]
Gegroet Oosterhouters,

We zijn trots u de datum van de ‘alles onthullende onthulling’ bekend te mogen maken. Op de avond van 15 februari 2017 maakt Oosterhout definitief kennis met het gehele verhaal achter BOMBAST… met alle gevolgen van dien! We gaan er alles aan doen om dit moment met heel Oosterhout en daarbuiten live te delen.

Om dit bijzondere jaar 2016 mooi af te sluiten en 2017 bombastisch binnen te stappen geven we aan 11 mensen extra de gelegenheid de presentatie zelf bij te wonen. Wie dit bericht ‘Liked’ maakt kans, zo simpel is het. Heeft iemand geen Facebook, maar je weet dat hij of zij er graag bij zou willen zijn, plaats dan de naam van die persoon bij dit bericht. Op zondag 15 januari a.s. maken we bekend wie de genodigden zijn!

Tot slot willen wij jullie graag allemaal danken voor het enthousiasme in 2016 en u een geweldig, gezellig, bourgondisch én natuurlijk bombastisch 2017 wensen.


[ad_2]

Source

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.