Twee personen aangehouden bij heterdaad drugsdeal in Oosterhout Twee mannen zij…

[ad_1]
Twee personen aangehouden bij heterdaad drugsdeal in Oosterhout

Twee mannen zijn vrijdagavond 7 april aangehouden nadat ze betrapt waren bij een heterdaad drugsdeal. De politie was een onderzoek gestart nadat de wijkagent de afgelopen tijd klachten kreeg over drugsdeals in de omgeving van de Verweijstraat.

Tijdens een controle in de Verweijstraat constateerde agenten dat er in drugs werd gehandeld. Zowel de koper als de 21-jarige dealer uit zijn aangehouden, Met behulp van een drugshond werden 14 ponypacks en10 bolletjes met vermoedelijk cocaïne aangetroffen in een verborgen ruimte in de auto van de dealer. De woning van de dealer is doorzocht en zijn voertuig is in beslag genomen. Beiden verdachten zijn ingesloten op de Mijkenbroek. De koper mocht na verhoor weer naar huis.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.