Land van Oosterhout

[ad_1]
Land van Oosterhout is het programma voor iedereen die geïnteresseerd is in de geschiedenis en cultuur van Oosterhout. In het najaar op ORTS TV te zien! Like alvast even de pagina, zodat je op de hoogte blijft van alle voorbereidingen.

Land van Oosterhout

Land van Oosterhout is een tv-programma dat de volledige geschiedenis van Oosterhout behandelt. In 5 afleveringen wordt een tijdsperiode van 10.000 v.Chr. tot gisteren uitgelegd, waarin alle hoogte- en dieptepunten van onze stad aandacht krijgen. In samenwerking met de Heemkundekring en een aantal professionals nemen Marc Korthout en Merel Bloemsaat u mee op een boeiende, maar vooral leuke zoektocht naar het erfgoed van Oosterhout.
[ad_2]

Source

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.