Marleen Hemmer lijsttrekker D66 De gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018 lij…

[ad_1]
Marleen Hemmer lijsttrekker D66

De gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018 lijken nog ver weg, de voorbereidingen zijn al in volle gang. De eerste stap is de verkiezing van de lijsttrekker en die stond bij D66 afdeling Oosterhout deze maand op het programma.

Woensdagavond 28 juni werd de uitslag op een drukbezochte ledenvergadering bekend gemaakt. De leden konden de afgelopen tijd hun stem uitbrengen op een van de vier kandidaat lijsttrekkers. Ruim 60% van de leden heeft dit ook gedaan, een bewijs dat de betrokkenheid van de leden groot is.

Met een overweldigende meerderheid aan stemmen hebben de leden Marleen Hemmer gekozen om deze rol voor D66 Oosterhout te gaan vervullen. Zij is de lijsttrekker met maar liefst ca. 74 % van de stemmen en wist daarmee Theo van Drunen achter zich te laten. Hij kreeg ca. 19 % van de stemmen. Geeta Nanda-Mangon en Maarten Hooijmaijers waren tevens kandidaat lijsttrekker. Zij behaalden respectievelijk 6,5% en 0% van de stemmen.

In de vergadering is Marleen alle steun toegezegd door de leden, nu én in de voorbereidingen op de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen maart volgend jaar.

“Het is fijn om de steun van de leden te hebben en ik zal hen niet teleurstellen. Belangrijke thema’s als duurzaamheid, politieke vernieuwing, jeugdzorg en de inclusieve samenleving waarin iedereen mee kan doen, zijn zaken waar D66 het verschil maakt. Mensen willen geen loze beloften en geen partij die alleen uitspraken voor de bühne doet. De inwoners willen een serieuze partij die voor hun belangen opkomt als het nodig is. De mensen verwachten van de politiek dat het zorgvuldig omgaat met hun geld en niet alleen uitspraken doet om mensen naar de mond te praten of in de krant te komen.
D66 is voor mij zo’n partij. Daarnaast gaat D66 mee met zijn tijd door niet vast te houden aan oude idealen maar in te zetten op wat werkt. Ik ben er trots op lid te zijn van die partij en nog trotser dat zij mij nu vragen lijsttrekker te zijn.
Ik zal me inzetten voor het belang van de gemeente Oosterhout zodat de leden van D66 Oosterhout maar ook de andere inwoners van Oosteind, Dorst, Den Hout en Oosterhout, trots op mij kunnen zijn” aldus Marleen Hemmer.

Marleen is sinds maart 2014 gemeenteraadslid voor D66 waar zij zich onder meer bezighoudt met thema’s als centrumplan, jeugdzorg en de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. In het dagelijks leven is zij vestigingsmanager voor uitzendbureau Olympia.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.