RONDLEIDING EN BEZOEK AAN ZUIVEL- EN KAASBOERDERIJ DE DRIEHOEK In de maand aug…

[ad_1]
RONDLEIDING EN BEZOEK AAN ZUIVEL- EN KAASBOERDERIJ DE DRIEHOEK

In de maand augustus kan je elke week een bezoek brengen aan de Zuivel- en Kaasboerderij de Driehoek, gelegen aan de Hoogstraat 82b, naast de Sint Paulusabdij. VVV Oosterhout heeft in samenwerking met de kaasboerderij een leuk programma samengesteld.

Om 13.30 uur is de ontvangst in de gezellige ontvangstruimte. Hier krijg je als deelnemer een lekkere kop koffie/thee en een heerlijk ambachtelijk kaasbroodje aangeboden, bereid met de kaas die bij de Driehoek is gemaakt.
Vervolgens vindt er een rondleiding plaats door de kaasmakerij. Hier wordt uitleg gegeven over het proces rondom het maken van kaas. Daarna begint de wandeling naar het moderne boerenbedrijf over het prachtige kloosterterrein. Op het boerenbedrijf zie je o.a. een melkrobot van dichtbij en kun je de pas geboren kalfjes bewonderen.

Na afloop heb je de mogelijkheid om rond te kijken in de streekproductenwinkel en kun je een lekker stuk kaas kopen om thuis van te genieten.

Waar? Zuivel- en Kaasboerderij de Driehoek, Hoogstraat 82b, Oosterhout.
Wanneer? Vrijdag 4 augustus en de donderdagen 10, 17, 24 en 31 augustus.
Hoe laat? Van 13.30-15.00 uur.
Kosten? € 8,00 per persoon.
Waar reserveren? Vooraf reserveren en betalen bij VVV Oosterhout, Torenstraat 8, Oosterhout. Tel. 085-7441102 of info@vvvoosterhout.nl.
Kijk voor meer leuke zomertochten op: www.proefoosterhout.nl


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.