NOODOPLOSSING VOOR HOGE NOOD BUSCHAUFFEURS Er komt op korte termijn een noodop…

[ad_1]
NOODOPLOSSING VOOR HOGE NOOD BUSCHAUFFEURS

Er komt op korte termijn een noodoplossing voor het ongemak van de buschauffeurs op het Oosterhoutse busstation. Dat meldde raadslid Peter de Laat dinsdag 21 november in het ORTS radioprogramma Oosterhout Vandaag.

Zoals al eerder bij de ORTS te horen en te zien was, waren de buschauffeurs het helemaal zat. Ruim twintig chauffeurs moeten een kantineruimte delen die geschikt is voor slechts vier personen.

Na een drietal gesprekken met de verantwoordelijk wethouder kon de Laat melden dat er op korte termijn een noodoplossing gaat komen voor de chauffeurs. Hoe die oplossing er uit gaat zien is nog niet helemaal duidelijk, aldus de Laat. ‘Maar alle betrokken partijen, dus ook gemeente en vervoerder Arriva, zijn er van overtuigd dat er een oplossing moet komen voor het ruimtegebrek van de buschauffeurs’.

De partijen zijn daarnaast op zoek naar een passende, permanente oplossing.

De Laat heeft zich de problemen van de chauffeurs aangetrokken omdat: ‘die mensen van een rit van drie of vier uren toch normaal naar het toilet moeten kunnen zonder op anderen te moeten wachten of gewoon zittend hun boterhammetje moeten kunnen eten’. Hij is toen in gesprek gegaan met de buschauffeurs en het gemeentelijk apparaat.
De noodoplossing zou er binnen twee weken moeten zijn, aldus de Laat.[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.