#OVOZ van zaterdag 9 december de Goedheiligman is weer vertrokken uit het land…

[ad_1]
#OVOZ van zaterdag 9 december

de Goedheiligman is weer vertrokken uit het land. De weervoorspelling brengt koud en guur weer. Extra reden om lekker naar de zaterdageditie van Oosterhout Vandaag te luisteren. of beter nog; kom gezellig radio kijken in Cafe de Apotheek aan de Markt. Om 15,00 uur beginnen we!

Presentator is Peter de Hoogh. En hoe leuk is dat, vandaag krijgt Peter wederom gezelschap. Madeleine Laheij is voor het eerst ‘tafeldame’ bij #Ovoz. Haar rol: niets moet, alles mag.

En waarover gaan Madeleine en Peter praten en met wie?
In het eerste uur komt Jan Trapman van Oosterhoutse Nieuwjaarsrevue 2018 langs om van alles over deze mooie traditie te vertellen.
Daarna schuift Ton Stevens aan. Ton is organist en weet alles van het aankomende Ludens kerstconcert.
Dan schuiven er wat jongelui van de Tienerpartij Oosterhout aan. Zij spraken afgelopen week in bij de gemeenteraad met een concreet plan over armoedebestrijding bij kinderen

In het tweede uur stellen we weer een politieke nieuwkomer aan u voor. Sander Mulders staat hoog op de lijst van de VVD en is jong. Een gesprek over idealen, politiek en de vraag waar hij aan begint
Dan gaan we vooruitblikken op de raadsvergadering van dinsdag 12 december. Raadsleden Gerard Heintjes en Willem-Jan van der Zanden zijn te gast.







[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.