Man aangehouden op verdenking van diefstal of heling bromfiets Politiemensen he…

[ad_1]
Man aangehouden op verdenking van diefstal of heling bromfiets

Politiemensen hebben maandagmiddag 18 december 2017 rond 14.45 uur op de Havenweg een 17-jarige Oosterhouter aangehouden op verdenking van diefstal of heling. De jongen reed op een gestolen bromfiets.

Een 46-jarige Oosterhouter had zondag 17 december 2017 aangifte gedaan van diefstal van zijn bromscooter. De tweewieler was zondag tussen 14.00 en 17.00 uur gestolen op De Vijzel. Maandagochtend 18 december zag een vriend van hem op de Havenweg twee jongens op de scooter rijden en waarschuwde de politie. Agenten stelden een onderzoek in en konden één van de jongens maandagmiddag aanhouden terwijl hij in het bezit was van de bromfiets. De verdachte is voor nader onderzoek en verhoor in de cel gezet en zit nog vast.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.