Nieuwjaarsreceptie TSC uitbundiger dan ooit ! Lig…

[ad_1]
Nieuwjaarsreceptie TSC uitbundiger dan ooit !

Ligt het aan de nieuwe kantine , het grote ledental 1150 , of aan de 8 dames teams , wie het weet mag het zeggen. Nog nooit heb ik zoveel leden , actief of niet op de nieuwjaarsreceptie gezien. Misschien bleven ze in een ver verleden wel weg omdat de oude kantine zoveel gasten nooit had kunnen bergen . Maar zaterdag waren ze er in grote getale. TSC had een prima organisatie geregeld die maar liefst 3 wedstrijden lieten spelen . Oud TSC tegen de selectie, TSC 2 tegen de A jeugd en de dames tegen een team van SCO. Onder uitstekende weersomstandigheden werden de uiterst sportieve wedstrijden gespeeld en ondanks de uitslagen was iedereen na afloop aanwezig in onze kantine. Er werd de laatste maanden wel eens gesproken over de aankleding van onze steriele kantine , wel ik kan u verzekeren dat er niets beter aan kleed dan een mensenmassa. Niemand kijkt er dan nog om zich heen, als de sfeer goed is en de leden aanwezig , maalt er niemand meer om de aankleding. Ik zou zeggen , lekker laten zo. De kantine straalt rust en reinheid uit , daar waar heel veel mensen graag vertoeven. Marc Steevens mocht uiteraard voor het eerst in zijn nog prille bestaan als voorzitter van TSC de microfoon ter hand nemen en zijn woord richten tot de aanwezigen. Natuurlijk werd er terecht direct stil gestaan bij het overlijden van 2 TSC leden die ons allen aan het hart gingen , Marcel Blokdijk en Johan van der Avoird. Dit is voor niemand te bevatten 2 mensen op een veel te vroege leeftijd van ons en hun naasten weg genomen. En ja, het leven gaat verder hoe hard het ook klinkt maar eens temeer blijkt dat gezondheid de aller voornaamste peiler in ons menselijk bestaan is. De voorzitter stond verder stil bij de overgrote inzet die vele vrijwilgers het afgelopen seizoen hebben laten zien. De nieuwe kantine was wel de slagroom op de taart van een spiksplinternieuw complex aan de Warandelaan. Ook werd de groei naar 1150 leden , het bereiken van 8 damesteams , het G team en het nog ontbreken van het sportieve succes van ons vlaggeschip aan gehaald. Sommige dingen hebben ook zijn tijd nodig en geduld is een mooie zaak . Natuurlijk valt er nog van alles te verbeteren en zal er geluisterd moeten worden naar de wensen van de leden. Ze komen met vragen langs alle kanten en ons huidige bestuur waar niet alleen ik maar alle leden onlangs nog van hebben aangegeven alle vertouwen in te hebben gaan oplossingen aan bieden. Zo zal er over nagedacht gaan worden om toch het flesje Jupiler weer aan te gaan bieden in onze kantine , waar blijkt dat vooral onze veteranen daar het liefst naar pakken. En och, waarom niet , als je daar zoveel leden een plezier mee kan doen. Zo zijn er absoluut nog een aantal puntjes waar in de toekomst aan gewerkt moet gaan worden. Het zijn wellicht ook nog kinderziektes die aangepakt moeten worden. Maar al met al, zijn de leden dik tevreden hoe een en ander op dit moment gerealiseerd wordt . Nadat voorzitter Marc Steevens alle aanwezigen een voorspoedig , gezond en sportief 2018 hat weten toe te wensen kon het glas geheven worden. Er werd geproost met een glaasje champagne , de muziek ging aan , en het feest ging door tot in de kleinere uurtjes , oude of nieuwe kantine, de sfeer was weer als vanouds , reuze gezellig. HJ


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.