Het Wilde Westen op de zandheuvel Van 2 t/m 13 fe…

[ad_1]
Het Wilde Westen op de zandheuvel

Van 2 t/m 13 februari wordt Hotel Café ’t Zonneke omgetoverd in een saloon. Cowboys, saloongirls, squaws en indianen gaan hier anderhalve week lang feest vieren en op rituele wijze vetes beslechten.
Onder aanvoering van kroegbaas ‘Billy the Kid’ alias Arnoud Kastelijns wordt er aan de Zandheuvel anderhalve week lang geschoten met klapperpistooltjes en pijl en boog. De pistolen moeten van echt te onderscheiden zijn en de pijlen voorzien van een zuignap. Ander wapentuig wordt door Billy meteen in beslag genomen en na de carnaval bij opbod verkocht aan de Amsterdamse penoze.
Op vrijdagavond 2 februari wordt de traditionele aftrap gegeven met Effe Lekker Lachen. Effe lekker Lachen wordt georganiseerd door een groep enthousiastelingen die als thuisbasis het café hebben. Naast een aantal gerenommeerde tonpraoters een optreden van ‘De Sunny Boys’ met hun nieuwe carnavals hit: ‘Waar is dat feestbeest’.
Kaarten voor deze avond zijn vanaf vrijdag 12 januari á € 10,- per persoon verkrijgbaar bij Hotel Café ’t Zonneke aan de Zandheuvel in Oosterhout.
Op zaterdag 3 februari is er een besloten feest voor de spaarclubs van ’t Zonneke.
Vrijdagavond 9 februari schieten de Pierewaaiers af met hun feestje. De 4 andere Kaaiendonkse Kerrenevals dagen is het iedere dag volle bak feest in ’t Zonneke met muziek van DJ Rubin en tal van artiesten. Zie ook het carnavalsprogramma op facebook.



[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.