Pepperspray en drugs in auto Oosterhouters Twee 1…

[ad_1]
Pepperspray en drugs in auto Oosterhouters

Twee 19-jarige Oosterhouters zijn donderdag 25 januari 2018 omstreeks 22.50 uur op de Meulenspie aangehouden nadat agenten een busje pepperspray en drugs bij hen hadden aangetroffen. Het gaat om bijna 5 gram cocaïne en 2 gram hennep.

Donderdagavond kwam bij de politie een melding binnen dat er al drie kwartier een zwarte Mercedes met draaiende motor stond. De melder vond dat verdacht. De dienders zagen dat de bedoelde auto nabij een bouwterrein stond. Ze zagen ook dat de twee inzittenden kennelijk schrokken en iets verstopten in de middenconsole en iets naar buiten gooiden. Tijdens de controle gedroegen de bestuurder en de bijrijder zich erg zenuwachtig. Aan de bestuurderskant werd op straat een leeg gripzakje en onder de auto een tasje met daarin wat hennep aangetroffen. In de middenconsole lag een busje pepperspray. Bij de 19-jarige bijrijder werd een zakje met daarin 11 ponypacks aangetroffen. Het tasje met daarin hennep bleek van de bestuurder te zijn


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.