Gewapende overval op Loonen brillen in Oosterhout …

[ad_1]
Gewapende overval op Loonen brillen in Oosterhout

Bij Loonen Brillen aan de Arendstraat in Oosterhout is donderdagmiddag een gewapende overval gepleegd. Het is nog niet duidelijk wat er precies is gebeurd en of er iets gestolen is. De winkel was al zeker drie keer eerder slachtoffer van diefstal.

Volgens een ooggetuige waren er op het moment van de overval klanten aanwezig in de winkel. Zij worden nu gehoord door de politie.

Er is een bericht via Burgernet verstuurd. Het gaat om een jonge man van 1.70 meter lang, met een normaal postuur. Hij draagt een blauwe jas en een blauwe tas. Geadviseerd wordt om gelijk 112 te bellen.[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.