BRAND BIJ DE KONINGGROEP IN OOSTERHOUT Laatste up…

[ad_1]
BRAND BIJ DE KONINGGROEP IN OOSTERHOUT

Laatste update: 16 minuten geleden
Rond 9.50 uur is brand gemeld bij De Koninggroep aan de Technologieweg in Oosterhout. Geen personen in pand aanwezig. Er is sprake van veel rookontwikkeling. Heeft u last van de rook? Sluit ramen en deuren en zet ventilatie uit.
Rond 11.00 uur geeft brandweer het sein Brand Meester. Brandweer blust nog even na. Dit kan eventueel nog rook- of stankoverlast geven.

Er is brand ontstaan in een spuitcabine boven in het pand. De brand breidt zich niet verder uit. Het gebouw zelf is ontruimd

Update 16 minuten geleden
Het sein Brand Meester is gegeven voor #Oosterhout. Brandweer blust nog na. Dit kan eventueel rookoverlast geven. Als u geen last meer heeft van de rook mogen ramen en deuren weer open en de ventilatie weer aan. Alle informatie over deze brand http://bit.ly/2DFuWxv

Update 36 minuten geleden
Er is een NL Alert gestuurd in omgeving #Oosterhout ivm #brand op de #Technologieweg. Sluit ramen en deuren en zet mechanische ventilatie uit. Kijk voor meer informatie op http://bit.ly/2DFuWxv

Update 43 minuten geleden
Door de grote rookontwikkeling bij brand #Oosterhout is opgeschaald naar GRIP 2. Rook is ongezond. Blijf uit de rook. Sluit ramen en deuren en zet mechanische ventilatie uit.

Update 1 uur geleden
Veel rook bij brand #Technologieweg@Gem_Oosterhout. Blijf uit de rook http://bit.ly/2d2HsuV. Sluit ramen en deuren en zet ventilatie uit.

Update 1 uur geleden
Rond 9.50 uur is brand gemeld bij bedrijf aan #Technologieweg in Oosterhout. Geen personen in pand meer aanwezig. Veel rookontwikkeling. Heeft u last van de rook? Sluit ramen en deuren en zet ventilatie uit.



[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.