Lintjesregen Oosterhout 2018 De heer A.W.N. Timme…

[ad_1]
Lintjesregen Oosterhout 2018

De heer A.W.N. Timmermans uit Oosterhout is onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Jos Timmermans (81) is gedurende zijn werkzame leven actief geweest in leidinggevende functies bij de Rijkspolitie en later de Regiopolitie Midden- en West-Brabant. Hij is gedurende zijn loopbaan (en ook daarna nog ) zeer actief geweest in het politie vakbondsleven. Buiten het dagelijks werk heeft de heer Timmermans zich bijna twintig jaar ingezet voor Heemkundekring De Heerlijckheit Dongen, waar hij als redactielid het kringblad De Wazerwijen op een hoger peil bracht. Sinds 1983 is hij daarnaast actief bij het Dongens Mannenkoor. Noemenswaard is verder de zorg over zijn echtgenote, die vanwege haar kwetsbare gezondheid volledig van hem afhankelijk is.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.