Lintjesregen Oosterhout 2018 De heer F.M.W.M. de …

[ad_1]
Lintjesregen Oosterhout 2018

De heer F.M.W.M. de Hoogh uit Oosterhout is onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Frans de Hoogh (65) is al 35 jaar zeer actief in de Oosterhoutse samenleving. Zo was hij 25 jaar vicevoorzitter van het Oranjecomité. Ruim vijftien jaar vervulde hij bij hockeyclub De Warande meerdere functies: manager van het eerste herenteam, voorzitter van de vereniging en van de Coöperatie en recent nog voorzitter van de lustrumcommissie. Sinds 2013 is hij voorzitter van de Stichting Leergeld West-Brabant Oost.Tot slot zet hij zich sinds 2016 in voor de toekomst van Sint-Catharinadal.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.