Lintjesregen Oosterhout 2018 De heer J.M.M.J. van…

[ad_1]
Lintjesregen Oosterhout 2018

De heer J.M.M.J. van Dongen uit Oosteind is onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Jan van Dongen (70) heeft als directeur van Bouwbedrijf OSDO altijd veel aandacht gehad voor de jeugd en zijn opleiding. Deze belangstelling loopt als een rode draad door zijn leven. Binnen het bedrijf was er steeds volop plaats voor bouwvakkers in opleiding. Ook in zijn vrije tijd zette hij zich hiervoor in, onder meer als bestuurslid van diverse bouwopleidingen. In het kerkdorp Oosteind was hij bestuurslid van de basisschool St. Jan, ondersteunt hij buurtvereniging ‘t Horstje met hand- en spandiensten en is hij al 25 jaar betrokken bij het kindervakantiewerk. Bijzonder is ook zijn inzet voor de restauratie van Molen Victoria.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.