DESK verslaat VV Oosterhout in de hitte met 1-0 S…

[ad_1]
DESK verslaat VV Oosterhout in de hitte met 1-0

Smalle selectie en conditietekort nekken VV Oosterhout!

Vandaag op het sfeervolle feeërieke sportpark ‘Eikendijk’ van DESK de returnwedstrijd tegen VV Oosterhout. De thuiswedstrijd werd destijds afgesloten met een 1-1 stand. Scheidsrechter van dienst was de heer Paashuis hij floot een onberispelijke partij en kon het zonder kaarten af. De twee drinkpauzes die hij inlaste waren meer dan welkom.
De eerste helft ging gelijk op. Het grootste gevaar was een vrije trap van Stijn Biemans hij zag zijn inzet echter op de kruising uiteenspatten. Ramon Everduim had op goed doorgaan van DESK een paar goede reddingen.
De tweede helft was op de keper beschouwd voor DESK zij troefden VV Oosterhout op conditie af. Dit kwam mede omdat DESK aanvallend kon wisselen, de selectie van VV Oosterhout is daarvoor dit seizoen niet evenwichtig genoeg gebleken.
In de 78ste minuut betaalde zich dit, na een snel genomen inworp, uit en Steven Krikken werkte de bal bij de eerste paal in het doel Ramon Everduim kansloos latend. Ryan Snoeren had in blessuretijd nog een goede voorzet, Carlo van den Beukel hield zijn doel schoon.

Te zot of te bot: dat zijn de temperaturen in Nederland, voor toeschouwers een prima weertje voor voetballers een paar graden te warm. Dat gold zeker deze middag met een veld dat de hele speeltijd in de volle zon lag. DESK (Door Eendracht Sterk Kaatsheuvel) had de ouverture in kansen Ramon stond echter op zijn plaats. Rond de 20ste minuut een overtreding op Yamani Aharchaou, meteen geblesseerd de rest van de wedstrijd, op een meter van de zestien. Vrije tappen specialist Stijn Biemans ontfermde zich over de bal zijn inzet kwam op de kruising, jammer. Er kwamen nog een paar kansen voor VV Oosterhout en DESK het bleef echter tot aan de rust 0-0.

Alle hens aan dek: Dat was een groot gedeelte van de tweede helft het devies voor VV Oosterhout. Vermoeide spelers bij DESK werden vervangen, spelers die er bij VV Oosterhout doorheen zaten moesten blijven staan, dit gaf uiteindelijk de doorslag een slim genomen inworp bij de hoekvlag van VV Oosterhout leidde de 1-0 in. Steven Krikken passeerde Ramon in de rechterhoek. Met vereende krachten probeerde VV Oosterhout het tij te keren met een paar mogelijkheden en en een dot van een kans op een voorzet van Ryan Snoeren, Carlo van den Beukel gaf geen krimp en hield de 0. Eindstand 1-0.

Aanstaande donderdag 10 mei een inhaalwedstrijd tegen SVSSS uit Udenhout adres: sportpark ‘Zeshoeven’ Kastanjelaan 30 5071 CE Udenhout.
Zondag 13 mei naar TSC uit Oosterhout adres sportpark ‘De Warande’ Warandelaan 10-14 4904 PC Oosterhout.