Jongen (16) uit Oosterhout omgekomen bij verkeerso…

[ad_1]
Jongen (16) uit Oosterhout omgekomen bij verkeersongeval A59

Bij een ernstig verkeersongeval op de A59 zijn zaterdagmiddag 9 juni twee personenauto’s met elkaar in aanraking gekomen. Nabij afrit Made richting Zonzeel raakten zij van de weg. Een 16-jarige jongen uit Oosterhout kwam hierbij om het leven. De politie doet onderzoek naar de toedracht en roept getuigen op zich te melden.

Meerdere hulpdiensten rukten vanmiddag rond 16.10 uur uit voor het ongeval. Vanwege de ernst van het letsel kwam ook een traumahelikopter naar het incident. De 16-jarige bijrijder overleed ter plaatse. De bestuurder, een 18-jarige man uit Oosterhout, werd gewond overgebracht naar het ziekenhuis. Hij is door de politie als verdachte aangemerkt. De bestuurder van het andere voertuig, een 37-jarige man uit Etten-Leur, is zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis.

Dashcambeelden
De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. Direct na het incident hebben agenten enkele getuigen gesproken. We vragen mensen die óók beide voertuigen, beiden een zwartkleurige Volkwagen type Golf, kort voor het ongeval hebben zien rijden en/of het ongeval hebben zien gebeuren, zich alsnog te melden bij de politie als getuige. Mocht u een dashcam hebben waarop beelden staan, dan willen we deze ook graag bekijken. Doel is de aanleiding van het ongeval nog nauwkeuriger in beeld te krijgen.

Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. U kunt ook gebruik maken van onderstaand tipformulier.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.