Familiefietsdag Oosterhout 1 juli 2018 Op zondag 1…

[ad_1]
Familiefietsdag Oosterhout 1 juli 2018
Op zondag 1 juli organiseert de Stichting Oosterhoutse Fietsdagen weer de gezellige jaarlijkse Familiefietsdag. Een fietspuzzeltocht van 20 of 40 kilometer voor het hele gezin.
En ook dit jaar gaan de deelnemers op zoek naar Kabouter Owout. Wat is het vijfde ingrediënt van het geheime kabouterelixer? Speur naar de kabouters langs de route, vind alle letters en los het raadsel op.
De start van het evenement is bij Sportpark Slotbossetoren, Kasteeldreef 30 in Oosterhout. Deelnemers kunnen inschrijven en starten vanaf 10.00 uur.
Deelname aan de kaboutertocht kost € 5,00 per persoon. Hiervoor ontvangen de deelnemers een routebeschrijving, iets lekkers voor onderweg, een ijsje langs de route en men maakt kans op één van de prijzen. Kinderen tot 16 jaar fietsen gratis mee.

Slowbiken

Op de startlocatie wordt bovendien voor de derde keer het Open Oosterhouts Kampioenschap Slowbiking georganiseerd. Ofwel wie fietst het langzaamst over een parcours van 11 meter. Een waar behendigheidsspel waar het aankomt op evenwicht, behendigheid en concentratie. Iedereen mag het 5 keer proberen en de beste tijd telt. Deelname is gratis


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.