Man en vrouw aangehouden voor verschillende brandstichtingen

Politie Nieuws

Oosterhout/ Waalwijk/ Kaatsheuvel – Een arrestatieteam van de politie heeft dinsdag 28 augustus in Waalwijk Barry van E. en Jeanette K. aangehouden. Ze worden verdacht van het in brand steken van meerdere auto’s en een woning in het afgelopen jaar.

De recherche kwam de verdachten na uitvoerig onderzoek op het spoor. Dinsdagmiddag werden ze, in verband met de antecedenten van Barry van E., door een arrestatieteam opgepakt. De man zou verschillende auto’s in Oosterhout, Kaatsheuvel en Waalwijk in brand hebben gestoken. Ook zou hij in juni 2018 een molotovcocktail tegen een woning in Oosterhout hebben gegooid. De brandstichtingen lijken gericht tegen specifieke personen. De twee verdachten zijn ingesloten voor verder onderzoek.

Meer slachtoffers
De politie heeft het vermoeden dat de verdachten verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor meer brandstichtingen in Oosterhout, Kaatsheuvel en Waalwijk sinds augustus 2017. De politie is nog op zoek naar getuigen van autobranden, of wellicht andere branden in een van de drie plaatsen in het afgelopen jaar.

Getuigen
Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. U kunt ook een tipformulier invullen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.