Culinaire pop-up restaurant Masterchefs opent de deuren In de Pannehoef

Culinaire pop-up restaurant Masterchefs opent de deuren

Vier topkoks ontmoeten elkaar en koken een culinair vijf-gangen menu in een live cooking show in het Culinaire pop-up restaurant Masterchefs. Als speciale gast komt uit Australië Ben Ungermann, finalist van Masterchef Australië 2017, samen koken met de Oosterhoutse topkoks Bram Helleman (Zout & Citroen), Pascal Ariëns (By Pascal) en Patrick van Haaren (Salud foodgroup). Op donderdag 25 oktober bereiden zij hun topgerechten op een podium in de zaal en kun je dat volgen op een beeldscherm alsof je er in de keuken naast staat. Op vrijdag 26 oktober kookt Ben Ungermann samen met Patrick van Haaren de gerechten ook weer in de live cooking show.

De opbrengst van Masterchefs Culinaire pop-up komt ten goede aan de inrichting van de centrale ontmoetingsruimte van het cultureel centrum, zodat men elkaar daar kan ontmoeten en er mooie samenwerkingen kunnen ontstaan. Voor Masterchefs Culinaire pop-up wordt de grote zaal van Productiehuis de Pannehoef omgebouwd tot een stijlvol restaurant. De verenigingen en gebruikers van de Pannehoef verzorgen een culturele noot voor en na het diner.

Deze unieke culinaire ervaring dat vier topkoks op één avond koken en zien hoe zij hun gerechten bereiden kost € 125,00 per persoon, daarvoor krijg je een vijf-gangen menu met dranken. Het is ook mogelijk om een tafel van tien personen te reserveren. Reserveren van een stoel kan via www.phkwadraat.com/pop-up/ of via het boekingssysteem van Theater de Bussel www.theaterdebussel.nl bij kalender.
De ontvangst van de gasten is vanaf 19.00 uur en het diner begint om 20.00 uur in Productiehuis de Pannehoef, Wilhelminalaan 57-59 Oosterhout.

De Stichting huis voor Amateurs, beheerder van productiehuis de Pannehoef, organiseert in samenwerking met de Stichting Bevordering podiumkunsten Oosterhout deze fondswervingsactie. Zij hebben tot doel de podiumkunsten in Oosterhout te ondersteunen en te faciliteren.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.