Irene ’58 bezorgt TSC een kater 1-1

Eindelijk was het dan zover, TSC thuis tegen Irene’58 uit Den Hout. Wie had dat ooit durven dromen dat dit een echte competitie wedstrijd zou kunnen worden. Complimenten zijn op zijn plaats voor de ploeg uit Den Hout. Als jet het zover weet te brengen. Bij TSC ligt dat net anders, maar diep in mijn achterhoofd heb ik toch wel mijn bedenkingen. Waar ligt het aan ? Waarom lukt het TSC maar niet om uit die 3e klasse te komen ? Hoe moeten we nu verder ? Wel vanaf het begin van deze competitie is het wel duidelijk , TSC wil verder en hogerop. Het heeft een prachtige accommodatie, een geweldig bestuur, en misschien nog wel belangrijker, een geweldig talentvolle jeugd. Pak daarbij ook nog eens een prima technische staf en alle ingrediënten zijn aanwezig voor een geweldig mooi seizoen. Maar dan moeten niet die mannen uit Den Hout langskomen, die gaan ons feestje even verstoren. TSC vandaag vele malen sterker 17 hoekschoppen voor en maar 3 tegen. 85% balbezit en een tegenstander die er niet uit kan komen. Diverse mooie mogelijkheden maar geen score. In de 33e minuut de eerste uitbraak van Irene’58 en ja wel hoor gelijk de 0-1 . Hoe zuur kan het zijn. Na de thee gelijk een wissel bij TSC Tyrone Zschusschen kwam in het veld voor Wouter van Steijn en dus koos de trainer voor meer aanvallend voetbal. Met name Tim Rubenkamp was met zijn afstandschoten nog het gevaarlijkst voor TSC. Na goed 10 minuten in de 2e helft was het dan eindelijk raak. Weer een prima afstandschot van Tim echter deze bal kwam nu via de paal terug het veld in. De goed meegelopen Ryan Snoeren had weinig moeite om deze bal binnen te tikken 1-1. Meer dan dik verdiend voor TSC . Toch wilde het niet lopen bij TSC zoals velen van tevoren gedacht hadden. Natuurlijk was TSC sterker, maar het echt af dwingen zat er niet in. De Irene’58 verdedigers inclusief hun doelman hadden echt niet een heel zware middag. Ook Samuel van den Haspel voor Marnix van der Velden en op het laatst Jeroen Martens voor Wouter Kops konden niet veel meer betekenen . Het enige hoogtepunt was nog een inzet van Joury den Boogert op de paal na een van de meest spaarzame mooie combinaties aan TSC kant. De scheidsrechter had zelfs een makkie en kon de wedstrijd af doen met 1 maal geel voor de Houtenaren. Nee , TSC heeft heel veel talenten en hoge verwachtingen maar het komt er op het veld nog niet echt uit. De competitie is nog lang en alles is mogelijk, maar TSC zal toch beter moeten gaan draaien wil het op het eind mee gaan doen bij de prijsverdeling. Hoe dat moet gaan gebeuren laat ik gaarne over aan de technische staf. Volgende week krijgen we Gilze op bezoek opnieuw een tegenstander om rekening mee te houden. HJ

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.