Burgemeester Buijs in Oosterhout Vandaag

Zaterdagmiddag is het weer tijd voor Oosterhout Vandaag dat rechtstreeks wordt uitgezonden vanuit het stamgastencafé van Theek 5. In het tweede uur praten we uitgebreid met onze nieuwe burgemeester Mark Buijs die woensdagavond werd geïnstalleerd.

Andere gasten
Verder is Egbert Lichtenberg te gast, directeur van WAVA/GO die voortaan MidZuid heet. Wat is de reden voor de naamsverandering en hoe is de financiële positie van het bedrijf dat voor de werkgelegenheid van 750 mensen zorgt.

Ook spreken we met fotograaf Leo de Jager over zijn expositie bij Kunst Drift in Breda. Hij fotografeert vooral mensen, straatbeelden en landschappen.

Met projectleider Richard Oomes gaan we uitgebreid in op het onderzoek naar de invulling van het Galvanitasterrein in Oosterhout Zuid. Een terrein dat 22.000 vierkante meter beslaat en dat maar liefst elf loodsen telt. Het is onder meer in beeld als broedplaats voor podiumkunsten.

U bent van 15.00 tot 17.00 uur meer dan welkom om onder het genot van een lekker drankje radio te komen kijken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.