Jonger Oranje Talentendag met PSV bij TSC in Oosterhout

Op donderdag 7 maart a.s., in de krokusvakantie, vindt de Jonger Oranje Talentendag plaats in samenwerking met PSV. Bij TSC in Oosterhout beleven ruim 180 deelnemers – spelers van 5 tot 12 jaar – een geweldige voetbaldag waarbij ze kans maken om gescout te worden door de eredivisieclub.
Tijdens de Jonger Oranje Talentendag staat alles in het teken van plezier, vriendschap en talent(ontwikkeling). De deelnemers spelen een groot 4 tegen 4- toernooi waarbij ze bekeken en beoordeeld worden door scouts van PSV. Alle deelnemers krijgen de kans om hun voetbaldroom te verwezenlijken: gescout worden door de Eredivisionist en/of een plek verdienen in de Jonger Oranje Regioselectie.
De scouts van PSV selecteren tijdens de Jonger Oranje Talentendag de beste spelers voor de drie Jonger Oranje Regioselecties ‘West-Brabant’ in de leeftijdscategorieën Onder 9 (2011, 2012 en 2013), Onder 11 (2009 en 2010) en Onder 13 (2007 en 2008). Zij gaan aan het einde van het seizoen meedoen aan de grote Jonger Oranje Finals. Daar worden de drie officiële Jonger Oranje teams geselecteerd door scouts van alle 9 partnerclubs van Jonger Oranje. Deze talententeams spelen in het seizoen daarna tegen profclubs uit het binnen- en buitenland. Zo speelt Jonger Oranje dit seizoen oefenwedstrijden tegen PSV, Paris- Saint Germain en Liverpool.
Meer informatie over Jonger Oranje: www.jongeroranje.nl.
Wat: Jonger Oranje Talentendag i.s.m. PSV
Wanneer: Donderdag 7 maart 2019
Hoe laat: 9.45 – 15.00 uur
Waar: TSC, Sportpark De Warande, Warandelaan 10-14, 4904 PC Oosterhout Voor wie: Spelers (jongens en meisjes) geboren tussen 2007 en 2013

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.