TSC wint ook thuis eenvoudig van zwak spelend Waspik 2-0

Vandaag op het prachtige hoofdveld van TSC met een uitstekende grasmat en zelfs af en toe een stralend zonnetje speelde TSC tegen Waspik. Voor TSC altijd een lastige tegenstander en niet te vergeten een  ploeg die stijf onderaan staat. En het spreekwoord van een kat in het nauw maakt rare sprongen zou dus wel eens van toepassing kunnen zijn.  Na bijna 7 weken met een blessure aan de kant gestaan te hebben was het vandaag weer zo ver voor Sandro Ariza. Hij stond in de basis en scoorde bijna al binnen 5 minuten maar de reeds gepasseerde doelman uit Waspik zag de bal nog net voor de lijn weggehaald worden door een verdediger. TSC was sterker kreeg kleine kansen maar echt gevaarlijk werd het nog niet. Tot in de 26e minuut Huseyin Efe  de bal vanaf de hoekvlag  perfect voorgaf. Kopsterk was het Jeroen van Leijsen die de bal uit een haast onmogelijke hoek wist binnen te koppen 1-0. De wat al te fel inkomende vandaag in de basis startende Martijn Schepers liep haast in diezelfde minuut terecht tegen het 1e geel van vandaag op .Verder waren er open kansen voor Tim Rubenkamp , Jeroen van Leijsen en Huseyin Efe. Maar telkens was de goal te smal of de doelman uit Waspik te sterk. TSC had gewoon met de rust met minimaal 3- 0 voor kunnen en moeten staan. Maar doordat het nog steeds maar 1-0 was had Waspik nog hoop voor de 2e helft. Pas na de rust kreeg Waspik ook pas haar 1e echte kansje maar de TSC verdediging smoorde de kans in de kiem zoals dat heet. In de 59e minuut was het dan eindelijk zover. TSC kreeg loon naar werken.  Tin Rubenkamp gaf een perfecte pass breed op de vrijstaande Sandro Ariza en ondanks dat hij nog niet de juiste vorm heeft werd het wel 2-0 voor TSC . Bij TSC kwamen in de 2e helft nog wel 3 wissels in het veld, Huseyin  werd vervangen voor Marnix van der Velden, Robin van Beijnen kwam voor  Wouter van Steijn en Stefan Kops voor Jeroen Martens.  In de stand kwam geen verandering meer . TSC kon terug kijken op een zakelijke overwinning zonder hoogstaand voetbal en teveel kansen missend. Vandaag kon TSC dit zich zo veroorloven tegen een zwak spelend Waspik. Maar de komende wedstrijden zal TSC toch echt uit een ander vaatje moeten tappen tegen veel sterkere tegenstanders om die mooie 2e plaats op de ranglijst te behouden. Komende week een compleet programma met een uitzondering, TSC is vrij en kan achterover leunend kijken wat de concurrentie gaat doen. Opstelling TSC : Jimmy Baarh, Jeroen Martens, Menno Kans, Loick Smakman, Joey Huisveld, Wouter van Steijn, Tim Rubenkamp, Martijn Schepers, Jeroen van Leijsen, Sandro Ariza,  Huseyin Efe.                                                               HJ

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.