Kinderboerderij (MEK) Blijft aan de Veerseweg

Locatie kinderboerderij (MEK)

In het bestuursakkoord ‘Samen op weg naar 2030’ is overeengekomen dat er onderzocht moet worden of het Milieu Educatief Centrum annex kinderboerderij verplaatst kan worden naar het Slotpark/Slotjesveld, waar een relatie kan worden gelegd met het hertenkampje. Dit onderzoek heeft inmiddels plaatsgevonden en het college concludeert nu dat deze verplaatsing niet voor de hand ligt. Uit het onderzoek blijkt dat het Slotjesveld te weinig ruimte biedt, de dieren van de kinderboerderij last krijgen van evenementen in het centrum (kermis, Parkfeest, carnaval) en financieel is de verhuizing ook niet aantrekkelijk. Het college stelt vast dat de huidige locatie van het MEK aan de Veerseweg de voorkeur verdient.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.