Nieuw gemeentehuis op Slotjesveld

De gemeenteraad heeft in maart 2019 besloten om een nieuw gemeentehuis te bouwen op het Slotjesveld. Om te bepalen wat de beste plek voor het nieuwe gemeentehuis is, wordt een ontwikkelingsvisie voor het Slotjesveld opgesteld. Parallel daaraan wordt gewerkt aan het programma van eisen van een nieuw gemeentehuis. De uiteindelijke doelstelling voor het project Nieuwbouw Gemeentehuis en Ontwikkelingsvisie is het realiseren van een toekomstbestendig gemeentehuis dat zowel past bij de gemeente die Oosterhout wil zijn, als binnen de ontwikkeling van het Slotjesveld. Het college heeft de projectopdracht vastgesteld en middelen beschikbaar gesteld voor deze eerste fase.

2 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.