Houtse Meer mag uitbreiden met feestzalen

Het college verleent alsnog een omgevingsvergunning voor het uitbreiden van horecagelegenheid Houtse Meer aan de Pannenhuisstraat 40 te Den Hout. Deze horecazaak wil een extra verdieping aanbrengen met feestzalen bovenop het bestaande gebouw, dat als restaurant zal worden gebruikt. Dat plan is niet in strijd met het bestemmingsplan. Eerder heeft het college de omgevingsvergunning geweigerd, omdat er te weinig parkeergelegenheid beschikbaar zou zijn voor een dergelijke horecagelegenheid. De initiatiefnemer heeft daar bezwaar tegen ingediend. Op advies van de Adviescommissie verleent het college de omgevingsvergunning nu wel, omdat gebleken is dat het bedrijf wel aan de parkeernorm van 224 parkeerplaatsen kan voldoen. De geluidsnormen, waaraan het bedrijf zich dient te houden, veranderen niet.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.