Camelot Beachhandball Tournament

Het is eindelijk zo ver! De 10e editie van het Camelot Beachhandball Tournament. Van donderdag 18 juli tot en met zondag 21 juli spelen vele internationale toppers spectaculaire beachhanbalwedstrijden op zowel de Markt als sportpark de Contreie in Oosterhout.
Donderdag 18 juli rond de klok van 11:30 klinken de eerste
fluitsignalen voor de poulewedstrijden van de
jeugdcategorieёn. De ploegen die bij de A-jeugd en B-jeugd
de finale bereiken hebben de eer om vanaf 16:00 hun kunsten te vertonen op de Markt.
Direct na de prijsuitreiking van het jeugdtoernooi zullen de mannen van het nationaal team Noorwegen hun opwachting maken. Slechts een week geleden veroverden zij het zilver op het EK Beachhandbal in Polen en nu starten zij hun eerste poulewedstrijd tegen het Spaanse Birla Carbon Santander Arena.
Na afloop van deze wedstrijd zal het toernooi officieel geopend worden door de Wethouder sport Marian Witte en kan het thuispubliek er eens goed voor gaan zitten! De Dames van OHC’01 spelen om 19:20 tegen het Duitse Brüder Ismaning en zij nodigen u van harte uit hen toe te juichen.
De finales vinden zondagmiddag 21 juli tussen 13:00 en 16:00 op sportpark de Contreie en deze wedstrijden zijn tevens live te volgen via ORTS.
Omdat de organisatie van het Camelot Beachhandball Tournament 2019 zich graag inet voor de jeugd organiseert zij ook twee beachhandballclinics Deze clinics worden op donderdag 18 juli (sportpark de Contreie) en vrijdag 19 juli (Markt) van 12:00 tot 14:00 georganiseerd voor enthousiaste kinderen tussen de 8 en 14 jaar . Vragen of interesse? U kunt contact opnemen via camelotbeach2010@gmail.com
Zo’n grootschalig evenement kan de organisatie natuurlijk alleen maar succesvol organiseren dankzij de prima samenwerking tussen TSHV Camelot en OHC 01 en de geweldige ondersteuning van de Gemeente Oosterhout en VV Oosterhout, die onder andere mede verantwoordelijk zijn voor deze prachtige locaties en vele hardwerkende vrijwilligers!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.