Folkband Navenant in Stadstuin de Schelp

Zondag 25 augustus a.s. om 15.00 uur bent u van harte welkom in Stadstuin de Schelp om te genieten van de aanstekelijke folkmuziek van Navenant. Toegang is zoals altijd gratis! 

Folk met een vette knipoog naar fun. De fun die de Bredase muzikanten hebben als zij hun instrumenten beroeren en als zij hun kelen schrapen. De fun die het publiek heeft als de aanstekelijke deuntjes weerklinken, als de tranentrekkende ballades, zoute zeezangen en druipende drankliederen elkaar weer eindeloos en vol raffinement afwisselen. Navenant speelt polka’s, jigs, gigues, reels, valses, andro’s en foxtrots chinoises. Het repertoire vindt zijn oorsprong in landen als Ierland, Frankrijk, België, Liechtenstein en de rest van de (vrije) wereld. Navenant is een ode aan drank, liefde, vrouwen, andere mensen en kroonkurken. De instrumenten die tijdens optredens worden gekastijd: accordeon, trekzakken, doedelzak, whistles in soorten en maten, basgitaar, gitaren, bodhrans, lepels en ander bestek, handen- en voetenwerk, kelen, slagwerk, bouzouki en alles wat verder voorhanden is. De muzikanten van de oudste folkband uit Breda zitten inmiddels al meer dan 40 jaar in het vak. 

Voor een lekker drankje kunt u zoals iedere muzikale zondag terecht bij het Mooi Keetje in de stadstuin.

U vindt Stadstuin de Schelp aan de parkeerplaats aan de Vijzel achter de St. Janstraat in het centrum van Oosterhout. De tuin is tot eind september vrij toegankelijk van vrijdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Zie voor het volledige programma van de zomerconcerten onze website www.stadstuindeschelp.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.