Gemeente en Surplus organiseren Blijf Mobiel Markt voor 65+


Als u ouder wordt, is mobiliteit niet altijd meer een vanzelfsprekendheid. Surplus Welzijn en gemeente Oosterhout helpen senioren zo lang mogelijk zelfstandig mobiel te blijven met de Blijf Mobiel Markt. Tijdens deze drie gratis evenementen speciaal voor senioren kan men kennis maken met de mogelijkheden van het openbaar vervoer, de elektrische fiets, scootmobiel en andere mobiliteitsoplossingen.

De evenementen zijn op vinden op verschillende data plaats in een de drie activiteitencentra. op zaterdag 21 september vindt de ‘Blijf Mobiel Markt’ plaats in activiteitencentrum Dommelbergen. Op 12 oktober kunt u de markt in activiteitencentrum ‘Slotjes’ bezoeken. Op 16 november is activiteitencentrum ‘de Bunthoef’ aan de beurt.

Aanmelden voor persoonlijke informatie over OV in de ochtend
De Blijf Mobiel Markt start met een ochtend die in het teken staan van het openbaar vervoer (OV). U krijgt veel informatie over de OV-chipkaart, bus en buurtbus in Oosterhout en omgeving. Deelnemers krijgen een persoonlijk reisadvies: zij weten dan precies hoe en waar zij met het OV kunt komen. Als reizen met het OV een optie is, kunnen deelnemers ter plekke gratis een persoonlijke OV-chipkaart aanvragen (normaal €7,50) .Dit programma is van 11.00 tot 13.00 uur. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door te bellen naar: 076 513 66 99 (bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur).

Open inloop voor mobiliteitsmarkt
Vanaf 13.00 is de deur geopend voor iedereen die meer wil weten over mobiliteit. Er zijn stands van AutoMaatje, een lokale leverancier van elektrische fietsen, bus vervoerder Arriva, Oosterhout voor Elkaar, de buurtbusvereniging uit Oosterhout en nog véél meer.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.