PUUR Huidinstituut in Oosterhout feestelijk geopend

Een aanwinst voor Oosterhout – en de huid!

Op donderdagavond 10 oktober 2019 werd PUUR Huidinstituut in Oosterhout feestelijk geopend. Met de persoonlijk presentatie van eigenaar Edith Naaijkens, gevolgd door mooie woorden van wethouder Robin van der Helm, worden genodigden warm welkom geheten: “Oosterhout mag trots zijn op het hoge niveau dat met het awardwinning  PUUR wordt neergezet in onze binnenstad en wat daarmee beschikbaar wordt voor iedereen in de directe omgeving.”

Het is erg druk: de ontvangstruimte is behoorlijk volgelopen met genodigden: de opkomst is groot! Iedereen kijkt de ogen uit: het bijzondere behang, het prachtige houten meubilair, de betonnen vloer, de oude elementen (boogjes) en mooie presentatie van beautyproducten. Het is zichtbaar een genot hier te zijn. Het officiële moment van opening breekt aan: Robin van er Helm drukt op de knop en daarmee knalt het confettikanon open. Met bubbels en fijne hapjes wordt er getoast op de tweede vestiging van PUUR Huidinstituut.

PUUR brengt de huid op niveau

Huidverbetering staat bij PUUR centraal waarbij het hoogst haalbare resultaat voor de huid het doel is, maar wel in een ontspannen wellness-sfeer. Door de samenwerking met een team van specialisten en professionals, een breed aanbod aan behandelingen en de drive om altijd de nieuwste innovaties toe te passen, is PUUR een succesformule van niveau. In Oosterhout zijn er drie behandelruimtes en een winkelformule. Je vindt er topmerken waaronder Pascaud, Valmont, Team Dr. Joseph en OPI.

Edith: “Ik maak bewuste keuzes op alle vlakken. Men verwacht vaak niet dat mijn werkwijze sterk analytisch is: ik ben op een hele andere manier met ons vak bezig. Dat brengt ook resultaat. De agenda is ook hier in Oosterhout alweer goed gevuld en we gaan de komende tijd enorm knallen.”

Benieuwd naar de behandelingen, evenementen of meer informatie?

Kijk op www.puur-huidinstituut.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.