Irene’58 – Be Ready 2-1

Vandaag was Be-Ready uit Hank de tegenstander van het eerste elftal. In de vorige ontmoeting met de mannen uit Hank sleepte Irene’58 het kampioenschap binnen.
Vanmiddag was er geen kampioenschap te behalen, maar 3 punten kunnen de 11 uit Den Hout goed gebruiken. Alleen ZIGO stond voordat we begonnen nog onder Irene’58.

Irene’58 1 liet in de eerste helft niet zien dat het ging voor de 3 punten. Door het slechte voetbal dat Irene’58 liet zien kreeg Be-Ready kansen en maakte het de 0-1.
In de tweede helft kwam Irene’58 met hernieuwde energie het veld op en maakte de 1-1 en uiteindelijk ook de 2-1.
3 belangrijke punten en goed voor het zelfvertrouwen.