Prijzen uitgereikt aan winnaars eerste Blijf Binnen Bingo

Afgelopen woensdag werd de eerste Grote Oosterhoutse Blijf Binnen Bingo uitgezonden op ORTS Radio en Televisie.

Leuke prijzen

Om iedereen een veilige manier van vermaak te bieden hebben de ORTS en Oosterhout Nieuws de handen ineen geslagen. Sinds afgelopen woensdag kun je wekelijks meespelen met de Grote Oosterhoutse Blijf Binnen Bingo en maak je kans op enkele leuke prijzen. Tijdens de eerste aflevering werden er al 10 prijzen en enkele troostprijzen vergeven. Zo kon je cadeaubonnen winnen van Mitra Nieuwkoop of van BonBon Chocolade. Ook werd er drie maal een hoofdprijs weggegeven: een goed gevulde boodschappentas van Jumbo Oosterhout. Alle winnaars krijgen uiterlijk dit weekend hun prijs.

Woensdag gaan we weer bingo spelen!

Ook komende woensdag spelen we weer ouderwets bingo op de radio en televisie. Dan zijn er wederom boodschappenpakketten van Jumbo Supermarkten te winnen, maar ook een mok met je eigen foto erop van TotalPrint of een cadeaubon van Blendz Coffee! Om mee te doen kun je tot woensdag 18.00 uur (een uur voor aanvang) je kaart voor de betreffende week een kaart kopen bij een van de drie Oosterhoutse filialen van Jumbo Supermarkten. Deze kosten 2,50 euro per stuk en daarvoor kun je alledrie de rondes van die uitzending meespelen. We spelen iedere week met een andere kleur kaart, dus je dient wel voor iedere week een nieuwe kaart te kopen. Meespelen met meerdere kaarten is uiteraard ook gewoon toegestaan. Kijk voor alle spelregels en meer informatie op de onderstaande website. www.blijfbinnenbingo.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.