Online feesten op de dinsdagmiddag van carnaval

Kaai-Online….Daar wil je als Snotnar of Snotnarinneke bij zijn!

Helaas dit jaar geen Kinderkopkes-optocht, maar dat betekent niet dat de Snotnarren en Snotnarinnekes vergeten worden!

Speciaal voor de jongere inwoners van Kaaiendonk, vieren we op dinsdag 16 februari carnaval digitaal via Kaai-online. Een gezellig online middagprogramma van 15.00 tot 17.00 uur te volgen vanuit je huiskamer. Met o.a:

Vraag maar Raak

Heb je een dringende vraag aan de Prins, een Dansmarieke, Raad van XI-lid of muzikant van de (Jeugd)Hofkapel? Of heb je altijd al willen weten hoe het is om Heer Adjudant of Nar te zijn? Stuur je vraag dan in via Whatsapp 06 – 45492717. Tijdens Kaai-Online zullen we de leukste vragen, die jullie hebben ingezonden gaan beantwoorden.

Heel Kaaiendonk Danst 

Misschien heb je hem al voorbij zien komen op onze socialmedia kanalen… het filmpje van onze Dansmariekes van Heel Kaaiendonk Danst. En weet je wat nou zo leuk is…Jij kan met hen meedansen. Maak er een leuk filmpje van, stuur het in via Whatsapp 06-45492717 en zie jezelf terug in “Heel Kaaiendonk danst!”

DJ Duo ICV Ut Nieuwe Normaol

Natuurlijk gaan we ook lekker feesten met  DJ Duo ICV Ut Nieuwe Normaol. Zij vullen je kamer met gezellige carnavalsmuziek, zodat je ook daar een polonaise kunt lopen, en lekker kunt dansen en springen. 

En nog veul meer….

Zoals een quiz over Kaaiendonk, de oplossing van de speurtocht en natuurlijk Prins Mienus de 14e. 

Goodie-bag

Om ook thuis helemaal in de goede carnavalssfeer te komen, kun je je vooraf aanmelden voor een heuse (gratis) Goodie-bag Let op: er is maar een beperkte oplage; dus op=op. 

Heel Kaaiendonk Speurt

Vanaf zondag 7 februari kun je in het centrum van Kaaiendonk deelnemen aan Heel  Kaaiendonk Speurt. Ga op zoek naar stickers van de Kinderinsignes bij verschillende winkels in het centrum en vindt de oplossing. Om mee te doen download je het speurtocht-formulier op de website van OCS de Smulnarren. Stuur je oplossing via een foto in naar Whatsapp 06-45492717, en zie tijdens Kaai-online of je een goede speurneus bent geweest.

Kijk voor alle informatie, het aanmeldformulier voor de Goodie-bag, het formulier voor de speurtocht en de link naar de uitzending op www.smulnarren.nl/kaai-online

Inschrijven voor de goodie-bag, het insturen van vragen en je filmpje van Heel Kaaiendonk danst kan tot 7 februari a.s.

Het is dit jaar allemaal een beetje anders, maar samen met jullie gaan we er ook nu een knalfeest van maken! 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.