Kletscafé; Verkiezingsthema “Wat doen Brabanders in Den Haag ?”

Op zondag 14 maart presenteert Kletscafé via een live-stream vanuit Theater de Bussel een debat tussen Brabantse politici die een gooi doen naar een zetel in de tweede kamer.

Het debat is live te volgen op www.theaterdebussel.nl/verkiezingen van 13.00 uur tot …..hooguit 15.00 uur. De presentatie is in handen van Martine Huijbregts en Sjoerd Marcellissen van BN De Stem. Het belangrijkste thema is: “Wat doen Brabanders in Den Haag?”. 

Thierry Aartsen, als 11e geplaatst op de lijst van de VVD en huidig kamerlid, Hagar Roijackers, nummer 25 van Groen Links en de huidige fractievoorzitter van Groen Links in de Brabantse Staten. René Peters van het CDA de nummer 13 op de lijst en thans tweede kamerlid voor het CDA. Faissal Boulakjar, nummer 16 van D66 en huidig raadslid in de gemeente Breda.En Last but not least de nummer 39 van de PVDA Joke de Kock. Zij geven hun visie over stellingen als “In de toekomst hebben we allemaal een basisinkomen”  “In Brabant komt een kerncentrale” –  “Brabantse boeren hebben pech, de veestapel moet worden gehalveerd” en mensen die niet gevaccineerd willen worden kunnen straks niet naar een evenement.  En wat nog meer ter sprake komt. Iedere kandidaat krijgt 2 minuten de tijd om zichzelf te profileren. Waarom het belangrijk is om juist op hem of haar te stemmen? Het muzikale gedeelte wordt verzorgd door Theo van Drunen en uiteraard wordt Kletscafé afgesloten door columnist Ronald Vermeulen.

Red pencil used for voting

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.