Jelle Strijtveen komt TSC versterken

De naam Strijtveen is al vanouds her met  het Oosterhoutse TSC verbonden. De vader van Jelle  (Wilbert Strijtveen  ) speelde in de jaren 80 tachtig ooit ook al bij onze club en was toen ook een van de dragende spelers. Terwijl de opa van Jelle een van de vaste bezoekers was zowel uit als bij thuiswedstrijden. De van oorsprong geboren en getogen Geertruidenbergenaren hebben altijd een klik gehad met TSC . Vandaar dat het ook geen verassing was toen we hoorden dat Jelle nu ook voor TSC gekozen heeft. 

Na vele jaren te hebben gespeeld bij vv Almkerk maakt Jelle Strijtveen de overstap naar TSC. In TSC ziet Jelle een nieuwe uitdaging en hij zal vanaf seizoen 2021/22 de clubkleuren gaan verdedigen. Jelle: ‘’TSC vond ik altijd al een speciale club. Een schitterend complex en goede jeugdopleiding. Na vele jaren Almkerk vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. Na gesprekken te hebben gevoerd met de technische staf was er direct een goed gevoel. Ik heb er veel zin in en het is natuurlijk heel leuk om bij de club te gaan spelen waar mijn vader ook nog actief is geweest’’.

De eerste stap was gezet met in kaart brengen van de huidige selectie. Zoals eerder hierover bericht werd duidelijk dat vrijwel de gehele selectie ook volgend seizoen bij TSC blijft. Jelle gaat met zijn ervaring een mooie bijdrage leveren aan de selectie van TSC. Wij wensen Jelle heel veel succes en plezier bij onze club.

Ondertussen is er weer van alles gaande op de transfermarkt en zo het zich laat aanzien gaan zich nog meer spelers melden bij TSC . Steeds meer kiezen spelers uit de regio voor een mooie amateurclub waar getracht wordt het iedereen naar de zin te maken. Daarnaast staat de jeugd opleiding op een hoog niveau, nog steeds zit TSC in den lande bij de top van de amateurs gezien de opleiding en het feit dat alle eerste elftallen bij de jeugd landelijk spelen. En vooral voor die jeugd is het fijn om te zien dat spelers als Jelle Strijtveen voor TSC kiezen , dat doe je immers alleen maar als je het helemaal ziet zitten bij een club. Jelle , nogmaals van harte welkom en heel veel succes komende seizoen met TSC opnieuw in de 2e klasse.                                HJ

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.