Bitvavo handleiding: zo koop je er Bitcoins

Bitvavo is een bedrijf waarin vele cryptovaluta worden aangeboden, waarvan Bitcoin de bekendste is. Deze munten vallen onder een digitale markt en worden erkend door de overheid. Er is tevens geen centrale bank die de markt reguleert of aanstuurt. De waarde van Bitcoins fluctueert en is voornamelijk bepaald door vraag en aanbod. Voor Bitcoins geldt dat de vraag hiernaar erg is toegenomen en je momenteel zo’n 40000 euro mag betalen voor één Bitcoin.

Mensen die beleggen in Bitcoins hopen hun investering op den duur weer terug te winnen. Dit is een reëel scenario aangezien de productie van Bitcoins steeds schaarser gaat worden en op een gegeven moment helemaal zal ophouden. Op het moment dat schaarste toetreedt stijgt de vraag en daalt het aanbod, op deze manier worden Bitcoins in de toekomst waarschijnlijk meer waard.

Veiligheid in het beleggen
Bij Bitvavo is het zo dat jij als belegger een beveiligd account krijgt. Op deze manier heeft niet iedereen zomaar toegang tot je financiële gegevens. Indien jij wilt inloggen op het account moet je een unieke code intypen die jij via je mobiel ontvangt. Daarnaast heeft het veiligheidssysteem dat Bitvavo hanteert vele beveiligingstesten ondergaan en is deze veilig bevonden door vele experts. Het wordt hackers bijzonder lastig gemaakt om te knoeien met gegevens gezien de strikte beveiliging en de offline opslag van persoonlijke gegevens. Bitvavo is beslist een veilige tussenschakel om te beginnen met beleggen.

Investeringen bij Bitvavo
Aangezien de munten die jij koopt op een veilige manier worden opgeslagen kan jij ervoor kiezen om de munten die jij in bezit hebt niet op korte termijn door te verkopen maar op te slaan. Op deze manier heb je de kans dat de waarde van deze munten enorm gaan stijgen zonder dat je het risico loopt alles kwijt te raken. Je kan bij Bitvavo op een actieve en passieve manier geld verdienen met beleggen aangezien het geld dat jij investeert in een aparte stichting wordt gestopt.

Aanbod van cryptovaluta
Bij Bitvavo is de meest bekende en gebruikte cryptomunt zonder twijfel Bitcoin. Er zijn verder meerdere munten waar jij in kan beleggen met oog op een goed financieel vooruitzicht. Denk hierbij aan financiële munten zoals Dogecoin, Ethereum, Ripple, Ox, Aeternity, Aragon, Holo, Komodo, Loopring, Nano, Ravencoin en nog veel meer. Bitvavo is een veilige crypto dienstverlening in Nederland met een groot aanbod aan digitale munten. Het is aan jou om goed onderzoek te doen naar de verschillende munten en vervolgens een verstandige keuze te maken in het beleggen.

Het beste voor jou
Natuurlijk is het niet zo dat er geen risico’s verbonden zijn aan het beleggen in Bitcoins of in het beleggen bij Bitvavo. Het risico bestaat dat jij veel geld verliest, zoals tevens de kans bestaat dat jij veel geld gaat verdienen met de handel in een digitale munt. Om je kans op succes te vergroten is het belangrijk dat jij voorafgaand aan het beleggen voldoende onderzoek doet. Lees een aantal boeken en volg een cursus om kennis te verkrijgen.

Wil je in meer details lezen hoe je Bitcoins koopt & verkoopt bij Bitvavo? Lees dan de Bitvavo handleiding door.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.