Geerts neemt verzekeringsportefeuille Noud Kops over

Na bijna 40 jaar adviseren op het gebied van verzekeringen, gaat Noud Kops zich volledig richten op hun kernactiviteiten; woning- en bedrijfsmakelaardij. Per 1 januari 2022 neemt Geerts de verzekeringsportefeuille van Noud Kops over.

Wat verandert er?
Geerts is opgericht in 1950 en net als Noud Kops een familiebedrijf. Zij zijn op dit moment gevestigd aan de Mathildastraat 39, een paar deuren van Kops vandaan. Het vaste verzekeringsaanspreekpunt binnen Noud Kops wordt onderdeel van het Geerts-team, dat inmiddels 50 medewerkers telt. Naast verzekeringsadvies kunnen klanten nu ook terecht voor pensioen en hypotheekadvies. Voor de relaties van Kops verandert er zo min mogelijk. Geerts werkt er hard aan om hen zo snel mogelijk welkom te laten voelen bij hun nieuwe financieel adviseur.

Geerts groeit door
Het bedrijf, dat vorig jaar 70 jaar bestond, verhuist per maart 2022 naar een nieuw kantoor. Als echt Oosterhouts familiebedrijf gaan zij de stad uiteraard niet uit. Zij worden de nieuwe buren van de Oosterhoutse politie en verhuizen naar Europark 11. Daarnaast heeft Geerts vanaf januari 2022 een vestiging in Tilburg.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.