TotalKantoor is ook totaalleverancier van kantoorartikelen voor (middel)grote bedrijven

Al meer dan 20 jaar is TotalPrint een begrip in Oosterhout. Maar wist jij dat zij ook kantoorartikelen verkopen?

Drukkerij en copyshop

De drukkerij en copyshop van TotalPrint aan de Catharinastraat kennen de meeste Oosterhouters wel. En dat je hier niet alleen terecht kunt voor printjes en drukwerk, maar ook voor spandoeken en vlaggen weten de meeste mensen inmiddels ook wel. Maar wist jij dat je bij TotalPrint ook terecht kunt voor kantoorartikelen, facilitaire producten en zelfs kantoormeubilair?

TotalKantoor.nl

Ad van Ginneken van TotalPrint: “Sinds enkele jaren hebben wij onder de naam TotalKantoor.nl een zeer complete webshop waar zowel zakelijke als particuliere klanten terecht kunnen voor alle soorten kantoorartikelen. Denk bijvoorbeeld aan printerinkt, blocnotes en markeerstiften, maar ook aan printers en computeraccessoires. Daarnaast ben je ook voor facilitaire producten zoals schoonmaakartikelen bij TotalKantoor.nl aan het juiste adres! De webshop kent meer dan 24.000 artikelen die snel leverbaar zijn vanuit het centrale magazijn in het midden van het land.”

Huismerk Quantore

Ad: “Naast diverse bekende A-merken hebben wij ook diverse artikelen van ons huismerk Quantore. Dezelfde premium kwaliteit, maar dan voor een scherpe prijs. En kom je er even niet uit? Geen probleem! Ons team van specialisten helpt je graag bij het beantwoorden van al je vragen, zowel telefonisch als per e-mail.” Ad vult nog aan: “En bestellingen boven de 50 euro worden gratis bezorgd bij jou thuis of op kantoor!”

Shop lokaal

Sinds 1 januari is ook de Oosterhoutse firma Best Supplies van Carin en Ko Koenen onderdeel geworden van TotalKantoor.nl Ad vertelt enthousiast: “Door de verregaande samenwerking met Best Supplies kunnen wij nóg scherper inkopen en kunnen wij een nóg breder assortiment aanbieden. Zo kun je bij TotalKantoor.nl nu ook terecht voor kantoormeubilair zoals stoelen en bureaus, maar bijvoorbeeld ook voor archiefkasten en monitorarmen. Dat is ook prettig voor onze klanten, want voor garantie en service kunnen ze gewoon bij een vertrouwd Oosterhouts bedrijf terecht. Je kunt nu dus ook online lokaal shoppen en een lokale ondernemer steunen!” Download de speciale kantoormeubel voordeelkrant via de onderstaande link of kijk snel op totalkantoor.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.