De voordelen van een vakantie voor het hele gezin per huurauto

Stel, je hebt geen auto maar wel een rijbewijs en wilt met het hele gezin op vakantie. Dan zoek je een huurauto die betaalbaar is omdat door middel van sponsoring (autoreclame) de prijs wordt gedrukt. En die je zonder creditcard meekrijgt. Ben je woonachtig in bijvoorbeeld Den Bosch, dan biedt de zoekterm Autoverhuur Den Bosch soelaas. Vervolgens geniet je van de vele voordelen van een autovakantie met kinderen!

Het scheelt geld

Eten, drinken en presentjes op de luchthaven en stations (laat staan aan boord van vliegtuig of trein) kosten veel geld. Om nog maar te zwijgen over de tickets en je verblijf. Kijk bij de voordelige autoverhuurder Autohopper wat de mogelijkheden zijn om al die kosten uit te sparen. Zeker als je een tent meeneemt en gebruik maakt van campings. Zeker kinderen vinden dit veel leuker dan een hotel of resort. Broodjes en drankjes voor onderweg gaan in de koelbox.

Onderweg zien en leren kinderen meer

Vanaf je eigen oprit, waar je inlaadt wat je maar wilt (denk aan speelgoed) tot aan je vakantiebestemming: er is onderweg veel meer te zien en te leren dan boven het wolkendek. Dat kan in spelvorm of gewoon door te vertellen wat je zelf weet over alle natuurpracht en architectuur aan de andere kant van de vangrail. Eenmaal over de grens verandert alles snel en voor kinderen is dit razend interessant.

Het hele gezin is mobieler

Aangekomen in Jutland, de Ardèche of Toscane hoef je geen auto te huren, want je hebt je eigen vervoermiddel bij je. Dat scheelt nóg meer geld, en de kinderen kunnen elk zwemparadijs, strand of pretpark bezoeken. En eerder dan jij denkt gaan ze de schoonheid van allerlei steden ook waarderen.

Geen onnodige drukte en prikkels

Op drukke luchthavens en treinstations vliegen de prikkels je kinderen om de oren. Ze schieten alle kanten op terwijl jij probeert de koffers in te checken en überhaupt op tijd bij de gate te zijn. Je kinderen uit het oog verliezen is dan een nachtmerrie. Tijdens je vakantie met de huurauto heb je daar helemaal geen last van.

Het is avontuurlijker

Zeg nou zelf: wat is boeiender, een van A tot Z geregisseerd verblijf met entertainment dat je niet zelf hebt uitgezocht, of de ultieme vrijheid van een roadtrip per huurauto? De hele dag bij een zwembad liggen met de iPad is lang niet zo interessant als elke dag weer een nieuw uitzicht. Dit geldt eveneens voor kinderen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.