TIME-TO-WISH een warme winteravond

Komende zaterdag 17 december organiseert Museum MOYA een warme winteravond genaamd TIME-TO-WISH. Alle Oekrainse gezinnen en Oosterhoutse gezinnen die het wat moeilijker hebben in deze bizarre tijden, hebben ze uitgenodigd en trakteren ze op een warme chocolademelk en veel lekkers.
Eugene Springer van ‘De Eetkamer’ in de Bunthoef heeft uitbundige lekkernijen klaargemaakt om er een mooie avond van te maken met lampjes, muziek en natuurlijk een sneeuwkanon ! 

NIEUW OEKRAINE KUNST-PROJECT

Deze avond is gelijk de kick-off van het vervolg op het eerste Oekraïne-project MOYA/MIJN waar de ORTS indertijd een mooi verslag van heeft gemaakt. zie link: Tentoonstelling samen gemaakte kunst Oekraïense en Nederlandse kinderen in Moya – YouTube

Dit keer heeft Servaas Roelandse van H19 4 Oekraïnse en 4 Oosterhoutse kunsttalenten geselecteerd die een traject ingaan waarbij ze elk hun reflectie geven op de huidige tijd, door middel van het ontwerpen van een klok. Dit idee is gebaseerd op het werk van de jonge kunstenaar JUKKA die op dit moment een solo heeft in het museum: https://www.jukkamathijssen.nl/

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.