Geef je nu op voor Abrahamdag 2023 voor het Early Bird tarief!

Word jij dit jaar 50 jaar of ben jij dat eind vorig jaar geworden? Dan zie je Abraham en weet je waar hij de mosterd haalt! En dan mag je op 7 oktober je verjaardag vieren tijdens de Oosterhoutse Abrahamdag. Geef je dus nu op en profiteer t/m 31 maart van het Early Bird tarief!

Oosterhoutse Abrahamdag
Op de eerste zaterdag in oktober is het traditioneel Abrahamdag in Oosterhout. Dan komen de mannen die in dit jaar 50 worden of zijn geworden hun kroonjaar vieren in onze stad. Dit jaar kunnen de mannen uit het geboortejaar 1973 zich dus opgeven voor een unieke dag in het Oosterhoutse centrum. De Stichting Abrahamdag Oosterhout heeft tot doel het gezamenlijk vieren van het bereiken van het vijftigste levensjaar door mannen die in hetzelfde jaar geboren zijn, ongeacht nationaliteit, huidskleur, religie of levensbeschouwing.

Feest der Herkenning
Het is een feest der herkenning met een fikse dosis humor en zelfspot. Deelnemers aan deze unieke en bijzondere dag komen uit heel Nederland, maar ook uit de omringende landen en verder weg. Het programma van een Abrahamdag bestaat uit een aantal vaste onderdelen waaronder de opening in de Sint Jansbasiliek en ontvangst door onze burgemeester op het gemeentehuis. Daarnaast zijn natuurlijk ook een goede lunch en een heerlijk diner onderdelen die in de stad van ‘eerst eten’ niet mogen ontbreken.

Early Bird tarief
In de middag zal de groep in een optocht, een ware processie, door de stad trekken en de dag wordt afgesloten een spetterende feestavond in Theater de Bussel met een topband! Wacht niet te lang wanneer je verzekerd wilt zijn van een plaatsje in een van de groepen! Tot en met 31 maart profiteer je bovendien van het Early Bird tarief van 80 euro. Vanaf 1 april gaat de prijs voor deelname aan deze unieke dag omhoog naar 90 euro per persoon. Voor meer informatie of om jezelf direct op te geven surf je naar www.abrahamdag.com

Bron: Oosterhout Vandaag (CvT)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.