Mökki Travel weer geopend: van Den Hout naar Fins Lapland?

Mökki Travel, een Oosterhoutse reisaanbieder die gevestigd is in Den Hout en gespecialiseerd is in vakanties naar Fins Lapland, is na een tijdelijke sluiting weer volledige geopend voor het boeken van vakanties.

Vanwege de COVID-19 pandemie was het bedrijf uit Den Hout, opgericht door Lapland liefhebbers Wim Nelemans en Laura Hagebols, genoodzaakt om haar activiteiten tijdelijk stop te zetten. Na een periode van sluiting is het bedrijf nu weer volledig operationeel en de eerste reizigers zijn alweer terug van hun heerlijke sneeuwvakantie afgelopen winter.

De kleurcode voor reizen naar Finland, en dus ook Fins Lapland, is weer groen en de vliegtuigen vertrekken weer. Ook zijn in Finland, net als in Nederland, alle coronamatregelen inmiddels opgeheven. Je hebt dus geen vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een testcertificaat nodig om af te reizen naar het schitterende winterse wonderland. Overigens is het de moeite waard om te vermelden dat Lapland niet alleen de moeite waard is in de winter, maar ook in de zomer veel te beleven is aan excursies door de natuur.

“We zijn verheugd om weer vakanties naar Fins Lapland aan te kunnen bieden en kijken en naar uit om reiziger te verwelkomen in dit prachtige deel van de wereld”, aldus Wim Nelemans van Mökki Travel. “Onze focus ligt op het bieden van een veilige en onvergetelijke ervaring voor al onze klanten met een persoonlijke touch. Hierbij bieden we nu bovendien niet alleen reizen voor families en gezinnen, maar kunnen we ook groepsreizen aanbieden en zelfs volledig ontzorgen in een bedrijfsreis. Onafhankelijk van het reisgezelschap kun je nu dus écht je eigen reis samenstellen, inclusief authentieke excursies waar Lapland toch ook wel bekend om staat.”

Mökki Travel biedt reizigers de kans om de betoverende winterse landschappen van Fins Lapland te ontdekken. Dit doen zij inclusief excursies zoals sneeuwscootertochten, huskytochten en het spotten van het Noorderlicht. Je boekt deze eenvoudig al vooraf, zodat je je hier bij aankoop geen zorgen meer om hoeft te maken. De vakantieaccommodaties bevinden zich voornamelijk in de regio Ruka-Kuusamo, waar je naast het Nationaal park Oulanka en een beroemde berenroute, ook een groot wintersportcentrum vindt. Daarbij streeft Mökki Travel ernaar om je een écht authentieke vakantie aan te bieden naar Lapland. Hierbij overnacht je dus niet in een massaal hotel, maar een traditionele mökki. Dit is een houten vakantiehuisje in de Finse natuur.

Reizigers die geïnteresseerd zijn in een vakantie naar Fins Lapland kunnen contact opnemen met Mökki Travel of een kijkje nemen op de website https://mokkitravel.nl/.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.