Auto huren voor een dag

De meeste mensen denken bij een auto huren aan een lang weekend weg of een vakantie naar het buitenland. Een auto huren voor een dag brengt echter ook verschillende voordelen met zich mee. Autoverhuurbedrijven als Autohopper beschikken over vestigingen in heel Nederland, zodat je altijd een huurauto in jouw regio kunt vinden. Wie bijvoorbeeld een auto wilt huren in Rotterdam, zoekt op Autoverhuur rotterdam en krijgt meteen het aanbod aan huurauto’s in de havenstad te zien. Hoe gaat een auto huren voor een dag in zijn werk en wat zijn de kosten? Lees snel verder voor meer informatie over huurauto’s.

Gemakkelijk en snel

Bij autoverhuurbedrijven als Autohopper verloopt het huurproces voor een auto of bestelbus eenvoudig en snel. Zo vind je op de website een overzicht van de voertuigen die voor jouw datum beschikbaar zijn. Vanwege de uiteenlopende collectie van het autoverhuurbedrijf is er altijd een auto die bij jouw wensen past. Van een compacte wagen waarmee je gemakkelijk door de stad manoeuvreert tot een grandioze SUV die je alle ruimte biedt om een meerdere personen mee te vervoeren. Bij het bestelproces kun je bovendien kiezen voor een elektrische auto, automaat of wagen met kinderzitje.

De termijn van een auto huren voor een dag

Wanneer je een auto huurt voor een dag, begint de huurperiode om acht uur ‘s ochtends. Vervolgens loopt de termijn door tot de volgende ochtend om 08:00 uur. Wil je graag eerder op pad dan dit tijdstip? Neem dan contact op met het autoverhuurbedrijf, aangezien er altijd mogelijkheden zijn. Na afloop van de huurtermijn lever je de auto in bij het verhuurbedrijf. Is er geen schade aan de auto? Dan ontvang je de borg binnen maximaal één werkdag op je rekening.

Wat zijn de kosten van een auto huren voor een dag?

Autohopper biedt voordelige huurauto’s aan binnen de collectie. Zo rijd je al in een Kia Picanto vanaf € 29,- per dag. Het hangt van de extra opties af die je selecteert, wat de exacte tarieven zijn. Op de website van Autohopper wordt per keuze vermeld wat de prijzen zijn, zodat je direct weet waar je aan toe bent. De huurprijzen zijn inclusief BTW, pechhulp en all-riskverzekering. Bovendien zijn de eerste 100 kilometer per dag gratis. Wanneer je de auto gaat ophalen, is het belangrijk dat je je rijbewijs, ID-kaart of paspoort en pinpas meeneemt. De auto’s zijn relatief jong, waardoor je in een hygiënisch frisse auto rondrijdt. Stel vervolgens je spiegels in, zet de sleutel in het contact en geniet van een mooie reis!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.