oosterhout-vandaag

 

Oosterhout Vandaag is een actualiteitenprogramma van de ORTS, dat iedere zaterdag live wordt uitgezonden vanuit de ORTS studio. Elke vrijdag kunt u op de Facebook pagina van Oosterhout Vandaag lezen wat de onderwerpen zijn. Het programma wordt uitgezonden van 15.00 uur tot 17.00 uur.

In het eerste uur (15.00 uur tot 16.00 uur) van het programma zitten voornamelijk sociale, maatschappelijke, culturele en meer algemene onderwerpen. Tijdens het tweede uur (16.00 uur tot 17.00 uur) wordt hoofdzakelijk aandacht besteedt aan politieke onderwerpen. Zo is er eventueel een voor- of nabeschouwing op de gemeenteraadsvergaderingen, is er aandacht voor politiek zeer gevoelige onderwerpen, komen actie- en belangengroepen aan het woord en zijn er thema-uitzendingen over politieke onderwerpen en natuurlijk aandacht voor verkiezingen (lokaal, provinciaal en landelijk).

Eenmalig per jaar: de Sinterklaas gedichtenwedstrijd, de jaarafsluiting eind december, de Nieuwjaarsuitzending en de afsluiting aan het einde van het radioseizoen.

Iedereen, jong en oud, wel of niet politiek geïnteresseerd, man of vrouw of gewoon iemand die op zaterdag gewoon even wil binnenlopen tijdens de uitzending van Oosterhout Vandaag, is van harte welkom.

De presentatie is, in duo’s afwisselend, in handen van: Louky Hulsker, Gerard van Gageldonk, Ad Evers, Willem van Hooijdonk en Peter de Hoogh en Borg Bakker.

De redactie is in handen van Dorothy van der Lee, Louky Hulsker
Heeft u berichten, vragen of tips voor Oosterhout Vandaag? Mail dan naar oosterhoutvandaag@orts.nl

Presentatie: Diversen
Dit programma wordt uitgezonden op zaterdag tussen 15:00-17:00 uur.

Frequenties & Uitzendgebied:
De ORTS is te ontvangen via 106.2 FM (ether), 92.9 FM (kabel)
Ziggo Radio Digitaal kanaal 916
KPN Radio Digitaal kanaal 385