Cabaret in De Schelleboom.
Riza Tisserand speelt: ‘Adembenemend’

Cabaret in een stand-up jas….of is het andersom? Hoe dan ook gaat er gelachen worden in De Schelleboom op vrijdag 19 november. Riza Tisserand speelt dan zijn tweede avondvullende voorstelling ‘Adembenemend’. Hij is scherp, zet aan tot nadenken, maar is vooral grappig!
Adembenemend
Een leven lang zoeken naar de partner waar je oud mee wil worden, maar wie zijn al die anderen op je pad? Maakt die telefoon daten echt makkelijker, of maakt het van ons allemaal een wegwerpproduct?

En waarom vallen we nooit meteen voor de goede partner, maar moeten we eerst een paar keer hard op ons bek gaan om het verschil te zien tussen lust en liefde? In de voorstelling ‘Adembenemend’ laat Riza je lachen en nadenken over relaties, daten, vrouwen, mannen en de continue cirkel van liefde en afwijzing waar de halve wereld zich in bevindt.

Over Riza
Riza Tisserand is cabaretier, schrijver en radiomaker. Als cabaretier werkte hij mee aan televisieprogramma’s als Padoem Patsss, Raymanns Suikerfeest en Comedy Explosion en als schrijver schreef hij o.a. voor Javier Guzman, Guido Weijers en Soundos el Ahmadi. In 2018/2019 toerde hij door Nederland met zijn eerste soloprogramma ‘Bekeerling’. Hier schreef de pers lovend over.
‘Met ogenschijnlijk gemak neemt hij de zaal mee in zijn onwaarschijnlijke leven. Zijn inspirerende verhaal zet aan tot denken.’ Theaterkrant
‘‘Scherp, hard, flitsend, direct en zwart’ ‘Als hij wil wordt er gelachen of gehuiverd.’ Dagblad van het Noorden

Riza Tisserand
Vrijdag 19 november | aanvang 20:15
entree €17,50 (incl koffie/thee vooraf)
De Schelleboom | Mathildastraat 37a | 0162-437165 (ook voor whatsapp)

Riza Tisserand

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.