ORTS TV Gids

Dinsdagmorgen - 7 december 2021
07:01 De Kletspet - De Kletspet 19 - De vragen van deze week aan het winkelend publiek in Oosterhout:1. Omroep Brabant heeft, net als de NOS, de logo’s van hun auto’s verwijderd vanwege de veiligheid. Waar komt die agressie tegen de pers volgens u vandaan?2. Waar ligt voor u de grens van persvrijheid?3. Waar kijkt u liever naar; televisieprogramma’s, Netflix of YouTube, en wat zijn uw favoriete programma’s of series?
08:00 De Kletspet - De Kletspet 19 - De vragen van deze week aan het winkelend publiek in Oosterhout:1. Omroep Brabant heeft, net als de NOS, de logo’s van hun auto’s verwijderd vanwege de veiligheid. Waar komt die agressie tegen de pers volgens u vandaan?2. Waar ligt voor u de grens van persvrijheid?3. Waar kijkt u liever naar; televisieprogramma’s, Netflix of YouTube, en wat zijn uw favoriete programma’s of series?
09:01 De Kletspet - De Kletspet 19 - De vragen van deze week aan het winkelend publiek in Oosterhout:1. Omroep Brabant heeft, net als de NOS, de logo’s van hun auto’s verwijderd vanwege de veiligheid. Waar komt die agressie tegen de pers volgens u vandaan?2. Waar ligt voor u de grens van persvrijheid?3. Waar kijkt u liever naar; televisieprogramma’s, Netflix of YouTube, en wat zijn uw favoriete programma’s of series?
10:00 De Kletspet - De Kletspet 19 - De vragen van deze week aan het winkelend publiek in Oosterhout:1. Omroep Brabant heeft, net als de NOS, de logo’s van hun auto’s verwijderd vanwege de veiligheid. Waar komt die agressie tegen de pers volgens u vandaan?2. Waar ligt voor u de grens van persvrijheid?3. Waar kijkt u liever naar; televisieprogramma’s, Netflix of YouTube, en wat zijn uw favoriete programma’s of series?
11:01 De Kletspet - De Kletspet 19 - De vragen van deze week aan het winkelend publiek in Oosterhout:1. Omroep Brabant heeft, net als de NOS, de logo’s van hun auto’s verwijderd vanwege de veiligheid. Waar komt die agressie tegen de pers volgens u vandaan?2. Waar ligt voor u de grens van persvrijheid?3. Waar kijkt u liever naar; televisieprogramma’s, Netflix of YouTube, en wat zijn uw favoriete programma’s of series?

Dinsdagmiddag - 7 december 2021
12:00 De Kletspet - De Kletspet 19 - De vragen van deze week aan het winkelend publiek in Oosterhout:1. Omroep Brabant heeft, net als de NOS, de logo’s van hun auto’s verwijderd vanwege de veiligheid. Waar komt die agressie tegen de pers volgens u vandaan?2. Waar ligt voor u de grens van persvrijheid?3. Waar kijkt u liever naar; televisieprogramma’s, Netflix of YouTube, en wat zijn uw favoriete programma’s of series?
13:01 De Kletspet - De Kletspet 19 - De vragen van deze week aan het winkelend publiek in Oosterhout:1. Omroep Brabant heeft, net als de NOS, de logo’s van hun auto’s verwijderd vanwege de veiligheid. Waar komt die agressie tegen de pers volgens u vandaan?2. Waar ligt voor u de grens van persvrijheid?3. Waar kijkt u liever naar; televisieprogramma’s, Netflix of YouTube, en wat zijn uw favoriete programma’s of series?
14:00 De Kletspet - De Kletspet 19 - De vragen van deze week aan het winkelend publiek in Oosterhout:1. Omroep Brabant heeft, net als de NOS, de logo’s van hun auto’s verwijderd vanwege de veiligheid. Waar komt die agressie tegen de pers volgens u vandaan?2. Waar ligt voor u de grens van persvrijheid?3. Waar kijkt u liever naar; televisieprogramma’s, Netflix of YouTube, en wat zijn uw favoriete programma’s of series?
15:01 De Kletspet - De Kletspet 19 - De vragen van deze week aan het winkelend publiek in Oosterhout:1. Omroep Brabant heeft, net als de NOS, de logo’s van hun auto’s verwijderd vanwege de veiligheid. Waar komt die agressie tegen de pers volgens u vandaan?2. Waar ligt voor u de grens van persvrijheid?3. Waar kijkt u liever naar; televisieprogramma’s, Netflix of YouTube, en wat zijn uw favoriete programma’s of series?
16:00 De Kletspet - De Kletspet 19 - De vragen van deze week aan het winkelend publiek in Oosterhout:1. Omroep Brabant heeft, net als de NOS, de logo’s van hun auto’s verwijderd vanwege de veiligheid. Waar komt die agressie tegen de pers volgens u vandaan?2. Waar ligt voor u de grens van persvrijheid?3. Waar kijkt u liever naar; televisieprogramma’s, Netflix of YouTube, en wat zijn uw favoriete programma’s of series?
17:01 De Kletspet - De Kletspet 19 - De vragen van deze week aan het winkelend publiek in Oosterhout:1. Omroep Brabant heeft, net als de NOS, de logo’s van hun auto’s verwijderd vanwege de veiligheid. Waar komt die agressie tegen de pers volgens u vandaan?2. Waar ligt voor u de grens van persvrijheid?3. Waar kijkt u liever naar; televisieprogramma’s, Netflix of YouTube, en wat zijn uw favoriete programma’s of series?