Oosterhouts Smartlappenkoor wordt Zing en Swing Oosterhout

Het is met trots en enthousiasme dat het Oosterhouts Smartlappenkoor de nieuwe naam aankondigt: Zing en Swing Oosterhout. Deze wijziging markeert een nieuw tijdperk voor het koor, dat in de loop der jaren gegroeid en geëvolueerd is.

Naarmate de jaren verstreken, is het koor uitgebreid en hebben de smartlappen plaatsgemaakt voor evergreens. De oorspronkelijke naam “Oosterhouts Smartlappenkoor” paste niet langer bij hun muzikale identiteit.

Op 12 maart hebben ze een show genaamd “Wissel” opgevoerd in de Bussel. Wat aanvankelijk gepland was als een optreden in de kleine zaal, werd een groot succes. Door de grote vraag naar kaarten bood de Bussel hen de mogelijkheid om de grote zaal te gebruiken. Het publiek werd getrakteerd op een fantastische avond waarin ze zowel hun oude repertoire in de kleding van vroeger als hun nieuwe liedjes in een frisse outfit ten gehore brachten.

Tijdens de pauze van de show onthulde erelid Pastoor Jochem van Veldhoven, na een boeiend en grappig verhaal over de geschiedenis van het koor, de nieuwe naam: Zing en Swing Oosterhout. Ze zijn enorm trots op deze nieuwe naam en hopen dat het een blijvende herinnering zal zijn voor al hun fans en toekomstige optredens.

Het koor nodigt iedereen van harte uit om de nieuwe naam te onthouden en hen binnenkort te komen beluisteren. Op zaterdag 10 juni treden ze op tijdens de Korendag in Museum Oud Oosterhout. En ze sluiten het jaar af in de Bussel op zondag 17 december.

Voor meer informatie en updates over de activiteiten van het koor kijk je op de Facebook-pagina “Zing en Swing Oosterhout”. Voor meer details kunt u ook terecht op hun website via de vertrouwde link www.smartlappenkoor.nl.